Åh, den där dumma godisskålen!

Som sagt , DUMMA godisskål!
Den där jag pratat om som vi har på jobbet. Som JAG köpte godis till. Och som jag åt typ 1/4 utav. Som jag INTE skulle fylla på igen, pågrund av att jag bara går och äter där.
I alla fall så var DEN skålen, full med nytt godis idag när jag kom till jobbet. Chefen hade fått inspiration från mig och köpt nytt.
GAH, jag kan inte stoppa mig själv från att ta godis när jag har det framför mig?
GE MIG TIPS NÅGON???

Kommentarer
Postat av: Linnea

Min kompis sa att jag skulle tänka att kebab var kloakråtta när min kille kom hem med en kebabrulle en kväll och jag fick ett kvällssug haha.



Det kanske funkar för godis med?



Jag brukar tänka "Det är inte så gott egentligen och det är inte värt det" Sen brukar jag tänka att jag kan ha en dag att se fram emot där jag får äta lite mer istället för 2 bitar..



Att se till att dricka mycket vatten och att inte vara hungrig är bra, men jag kan ju bli godissugen trots att jag är mätt.. haha

2010-08-17 @ 23:03:15
URL: http://stegdagboken.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv ja men då har man ju det att se fram emot, om man är duktig så kan man unna sig det ;D visst man ska inte använda mat som belöning om man ska gå ner i vikt men det är nog bra att unna sig godis lite då och då. För sen, när man nått målvikten, så är det nog lätt att man känner sig "färdig" och börjar äta godis oftare igen. Då är det ju bra att man har koll! :)



Sv haha tack så mycket! Ja jag är likadan, ibland är det så sjuuukt svårt att låta bli. Men man måste ju avvänja sig lite någon gång.

2010-08-17 @ 23:35:25
URL: http://stegdagboken.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0