Recept - Dinkelsallad med skinka och örtkeso

335 kcal/port Ur MåBra nr 9 2010


Dinkel eller speltvete, smakar mer än vanligt matvete och är härligt tuggigt!

Meny-1009-Dinkelsallad med skinka

  • = Lättviktarmat
  • = Låglaktos
  • = Snabbt & enkelt

Ingredienser

2 port

150 g rökt skinka i skivor
½ dl färska örter, t ex basilika, gräslök
150 g Keso mini, ev. låglaktos
salt, nymalen svartpeppar
½ ask körsbärstomater, gärna olika färg
½ ask salladsärter
3 dl kokt dinkel
2 tsk olivolja

Servera med: örtkeson och skinkskivor 


Så här gör du

Hacka de färska örterna och blanda med Keso, smaka av med salt och peppar. Halvera tomaterna, strimla salladsärterna och blanda med dinkel och olja.


Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0